Henkilökohtainen tehokkuus ja ajanhallinta (Online & Coaching)

Oman työskentelyn tehokkuuden lisääminen EI tarkoita sitä, että sinun tulee työskennellä enemmän, vaan ennemminkin sitä, että teet oikeita asioita, riittävästi ja riittävän hyvin. Kuitenkin päivittäisessä työskentelyssä on vaarana, että aika hukkuu ”vääriin” asioihin (kiireellisiin, ei tärkeisiin), sähköposti varastaa ison osan työajasta, asioita on vaikea tehdä tehokkaasti, asioiden muistaminen vaikeutuu…

Valmennuksen sisältö


Jaa linkki

Henkilökohtainen tehokkuus ja ajanhallinta -otsikkokuva
Kesto
6 kk (sis. 2 sparrauskeskustelua), aloitus osallistujan aikataulun mukaan
Seuraavat valmennuspäivien aloitukset
Kieli
suomi
Hinta
790 € + ALV

Hinta sisältää kaksi (2) tunnin sparrauskeskustelua Mercurin asiantuntijan kanssa, valitut verkko-opiskeluaineistot ja 6 kk rajattoman, henkilökohtaisen käyttöoikeuden Mercuri Online -verkkokirjastoon. Osallistuja saa verkkokirjaston käyttöönsä noin viikon sisällä tilausvahvistuksesta, ja kun valmennus on maksettu. Maksuehto 14 päivää netto, hintoihin lisätään arvonlisävero (ALV rek.).

Katso tästä ilmoittautumis-
ja peruutusehdot

Pyydä räätälöity tarjous /
ota yhteyttä

Tulosta

Seuraavat ajankohdat

Henkilökohtainen tehokkuus ja ajanhallinta -valmennuksen sisältö

Mercuri Online & Coaching -valmennukset ovat henkilökohtaisia oppimispolkuja – ajan, paikan ja tekemisen päätät sinä itse. Mercurin asiantuntija sparraa ja johdattelee käsiteltäviin asioihin kahdessa verkkotapaamisessa, muutoin opiskelet oman aikataulusi mukaan Mercurin verkko-oppimisympäristössä.

Lisäksi valmennukseen sisältyy kuuden (6) kuukauden ajan rajaton käyttöoikeus Mercuri Online -verkkokirjastoon. Ota yhteyttä / pyydä tarjous, rakennamme sinulle parhaiten sopivan ohjelman ja sovitaan ajankohta aloitustapaamiselle!

Tämä ohjelma antaa sinulle mm. keinoja parantaa muistiasi ja muistiinpanotekniikkaa, tehostaa sähköpostin käyttöä, analysoida omaa työskentelyä ja auttaa keskittymään oleelliseen, tunnistamaan tyypillisimmät tehottomuutta aiheuttavat tekijät ja yleisimmät ajan haaskaukseen johtavat tekijät sekä keinoja suunnitella työvuosi, kuukausi, viikko ja työpäivä.

Henkilökohtainen tehokkuus ja ajanhallinta -ohjelma on suunniteltu jokaiselle, joka haluaa tehostaa omaa ajankäyttöään ja päivittäisiä työskentelytapojaan.

Suosittelemamme online-materiaalit

suomenkieliset suomenkieliset
  1. Paranna muistiasi
  2. Tehokas muistiinpanotekniikka
  3. Tehosta sähköpostinkäyttöäsi
  4. Analysoi miten työsi on organisoitu ja mitkä ovat prioriteettisi
  5. Tunnista mikä tuottaa tehottomuutta ajankäytössäsi
  6. Keinoja / työkaluja suunnittelun ja muistin parantamiseksi
Tutustu Mercuri Online verkkokirjastoon

Valmennus sisältää 6 kk Mercuri Online -verkkokirjaston rajattoman käytön

Lue lisää