Itsensä johtaminen muutoksessa (911)

Miten johdat itseäsi muutostilanteissa? Tunnistatko omat motivaatiotekijäsi työelämän jatkuvassa muutosvauhdissa? Itsensä johtaminen on paitsi oman mielen johtamista, myös oman ajankäytön ja tavoitteiden johtamista. Itsensä johtaminen muutoksessa -valmennus on suunniteltu kaikille yrityksissä ja organisaatioissa työskenteleville, jotka toimivat yhteistyössä ryhmien ja tiimien kanssa tai työskentelevät projekteissa.

Valmennuksen sisältö

Jaa linkki

Itsensä johtaminen muutoksessa -otsikkokuva
Kesto
3 kk (sis. 1 valmennuspäivä)
Seuraavat valmennuspäivien aloitukset
Kieli
suomi
995 € + ALV

Hinta sisältää valmennuspäivien lisäksi 3 kk rajattoman, henkilökohtaisen käyttöoikeuden Mercuri Online -verkkokirjastoon. Ilmoittautumisen yhteydessä veloitetaan verkkokirjasto- ja varausmaksuna 500 euroa / hlö. Osallistuja saa verkkokirjaston käyttöönsä, kun valmennuksen varausmaksu on maksettu. Valmennuksen loppulasku(t) erääntyy ennen kunkin valmennusjakson alkua, maksuehto 14 päivää netto, hintoihin lisätään arvonlisävero (ALV rek.).

Majoitus- ja ruokailukustannukset ja mahdolliset oheisohjelmat (esim. kuntotesti) eivät sisälly Mercurin valmennusten hintoihin, ellei valmennuksen tiedoissa ole toisin mainittu. Valmennuspäivät toteutetaan vahvistetun aikataulun (www.mercurikoulutus.fi) mukaisesti hotellissa / kokouskeskuksessa, ja osallistuja/yritys maksaa valmennuspäiviin kuuluvat kahvi- ja lounastarjoilut sekä kokoustilat ja oheispalvelut ja mahdollisen majoituksen suoraan palveluiden tarjoajalle.

Katso tästä ilmoittautumis-
ja peruutusehdot

Pyydä räätälöity tarjous /
ota yhteyttä

Jatkuva työelämän muutos aiheuttaa usein tilanteita, jossa omat tavoitteet ja fokus hämärtyvät. Stressi, motivaatio, kiire… Mikä on oma rooli ja tavoitteet – eli miten johdat itseäsi muutostilanteissa? Itsensä johtaminen on paitsi oman mielen johtamista, myös oman ajankäytön ja tavoitteiden johtamista. Videolla valmentajamme Tina Hattunen kertoo tarkemmin Itsensä johtaminen muutoksessa valmennuksesta.

Seuraavat ajankohdat

Itsensä johtaminen muutoksessa -valmennuksen sisältö

Tässä valmennuksessa saat keinoja oman työn avainalueiden ja niihin liittyvien työtehtävien tunnistamiseen sekä ajankäytön analysointiin ja hallintaan. Opit tunnistamaan paremmin omat motivaatiotekijäsi ja myönteiset voimavarasi. Valmennuspäivä sisältää vetäjän alustuksia, keskustelua, ryhmätöitä ja henkilökohtaisia tehtäviä - lisäksi käytössäsi on Mercuri Online -verkkokirjaston koko sisältö 3 kk ajan.

Suunnitelmallinen työskentely ja ajanhallinta

• tehokkaan työskentelyn esteet
  • oman työn avainalueet ja vastuutehtävät
  • oman työskentelytavan analysointi ja priorisoinnin merkitys

Oma motivaatio ja työssä onnistuminen

• motiivin ja asenteen merkitys
  • omien motivaatiotekijöiden tunnistaminen

Stressi ja sen hallinta

• omat stressitekijäni – tunnistaminen ja ennaltaehkäiseminen
  • omat stressisignaalini – tunnistaminen ja ennaltaehkäiseminen
  • omien voimavarojen lisääminen

Omat päätökseni

Valmennuspäivien jälkeen jatkat itsesi johtajana kehittymistä tekemällä syventäviä tehtäviä verkossa (saat tarkemmat ohjeet vinkit valmentajaltamme).

Suosittelemamme online-materiaalit

suomenkieliset suomenkieliset