Itsevarmuus ja stressin hallinta (Online & Coaching)

Miksi jotkut ovat tilanteessa kuin tilanteessa itsevarmoja ja vakuuttavia? Entä miksi toiset eivät näytä kärsivän stressistä? Tai miksi he osaavat käsitellä stressinsä tehokkaasti?

Valmennuksen sisältö


Jaa linkki

Itsevarmuus ja stressin hallinta -otsikkokuva
Kesto
6 kk (sis. 2 sparrauskeskustelua), aloitus osallistujan aikataulun mukaan
Seuraavat valmennuspäivien aloitukset
Kieli
suomi
Hinta
790 € + ALV

Hinta sisältää kaksi (2) tunnin sparrauskeskustelua Mercurin asiantuntijan kanssa, valitut verkko-opiskeluaineistot ja 6 kk rajattoman, henkilökohtaisen käyttöoikeuden Mercuri Online -verkkokirjastoon. Osallistuja saa verkkokirjaston käyttöönsä noin viikon sisällä tilausvahvistuksesta, ja kun valmennus on maksettu. Maksuehto 14 päivää netto, hintoihin lisätään arvonlisävero (ALV rek.).

Katso tästä ilmoittautumis-
ja peruutusehdot

Pyydä räätälöity tarjous /
ota yhteyttä

Tulosta

Seuraavat ajankohdat

Itsevarmuus ja stressin hallinta -valmennuksen sisältö

Mercuri Online & Coaching -valmennukset ovat henkilökohtaisia oppimispolkuja – ajan, paikan ja tekemisen päätät sinä itse. Mercurin asiantuntija sparraa ja johdattelee käsiteltäviin asioihin kahdessa verkkotapaamisessa, muutoin opiskelet oman aikataulusi mukaan Mercurin verkko-oppimisympäristössä.

Lisäksi valmennukseen sisältyy kuuden (6) kuukauden ajan rajaton käyttöoikeus Mercuri Online -verkkokirjastoon. Ota yhteyttä / pyydä tarjous, rakennamme sinulle parhaiten sopivan ohjelman ja sovitaan ajankohta aloitustapaamiselle!

Tämä ohjelma antaa keinoja kehittää omaa ja muiden itsevarmuutta sekä myönteistä jämäkkyyttä; Miten tunnistaa stressin aiheuttajia, ja toisaalta hallita ja käsitellä stressiä onnistuneesti.

Itsevarmuus ja stressinhallinta -ohjelma on suunniteltu kaikille, jotka haluavat hallita paremmin omaa, työtovereidensa tai työntekijöidensä stressiä sekä vahvistaa assertiivista (myönteisesti jämäkkää) käyttäytymistä.

Suosittelemamme online-materiaalit

suomenkieliset suomenkieliset
  1. Mitä itseluottamus on
  2. Kuinka esittää pyyntö, kuinka kieltäytyä
  3. Mitä on stressi
  4. Analysoi ja arvioi stressiäsi

 

Tutustu Mercuri Online verkkokirjastoon

Valmennus sisältää 6 kk Mercuri Online -verkkokirjaston rajattoman käytön

Lue lisää