Johda muutosta (Coaching & Online)

On sanottu, että suurin osa muutoksista epäonnistuu. Tutkimusten mukaan muutostilanteessa työtehtäviin käytetty aika vähenee jopa 75%. Tämä tarkoittaa sitä, että muutos on johdettava – muuten se on kaaos.

Valmennuksen sisältö


Jaa linkki

Johda muutosta -otsikkokuva
Kesto
6 kk (sis. 2 sparrauskeskustelua)
Seuraavat valmennuspäivien aloitukset
Kieli
suomi + englanti
Hinta
790 € + ALV

Hinta sisältää kaksi (2) tunnin sparrauskeskustelua Mercurin asiantuntijan kanssa, valitut verkko-opiskeluaineistot ja 6 kk rajattoman, henkilökohtaisen käyttöoikeuden Mercuri Online -verkkokirjastoon. Osallistuja saa verkkokirjaston käyttöönsä noin viikon sisällä tilausvahvistuksesta, ja kun valmennus on maksettu. Maksuehto 14 päivää netto, hintoihin lisätään arvonlisävero (ALV rek.).

Katso tästä ilmoittautumis-
ja peruutusehdot

Pyydä räätälöity tarjous /
ota yhteyttä

Tulosta

Seuraavat ajankohdat

Johda muutosta -valmennuksen sisältö

Mercuri Online & Coaching -valmennukset ovat henkilökohtaisia oppimispolkuja – ajan, paikan ja tekemisen päätät sinä itse. Mercurin asiantuntija sparraa ja johdattelee käsiteltäviin asioihin kahdessa verkkotapaamisessa, muutoin opiskelet oman aikataulusi mukaan Mercurin verkko-oppimisympäristössä.

Lisäksi valmennukseen sisältyy kuuden (6) kuukauden ajan rajaton käyttöoikeus Mercuri Online -verkkokirjastoon. Ota yhteyttä / pyydä tarjous, rakennamme sinulle parhaiten sopivan ohjelman ja sovitaan ajankohta aloitustapaamiselle!

Tämä muutosjohtamisen ohjelma antaa sinulle työkaluja välttää muutosprojektien karikot: kuinka määrittelen ja suunnittelen muutosprojektit oikein alusta saakka, kuinka valitsen ja laadin oikean muutosstrategian, kuinka huomioin eri sidosryhmät ja saan heidät mukaan muutokseen ja varmistan viestinnän onnistumisen sekä kuinka tuen ihmisiä muutoksen aikana.

Johda muutosta -ohjelma on suunniteltu esimiehille ja johtajille, jotka työssään suunnittelevat ja toteuttavat organisaatiotaan tai tiimiään koskevia muutoksia. Ohjelma painottuu muutoshankkeiden suunnitteluun, oikean strategian ja toimintasuunnitelman laatimiseen ja ihmisten tukemisen muutoksen aikana.

Recommended Online materials

In English In English
  1. Getting to grips with a planned change
  2. Choosing the right strategy for implementing a change
  3. Ensuring cooperation: understanding your key stakeholders
  4. Change project: The crucial role of communication
  5. Supporting your team members through change
Tutustu Mercuri Online verkkokirjastoon

Valmennus sisältää 6 kk Mercuri Online -verkkokirjaston rajattoman käytön

Lue lisää