Johtaminen ilman esimiesvaltaa (913)

Moni asiantuntija työskentelee nykyisin erilaisissa projekteissa, tiimeissä/ryhmissä tai eri organisaatioiden välillä. Miten johdat ja vaikutat tällöin ilman varsinaista esimiesasemaa? Kaipaatko myönteistä jämäkkyyttä ja neuvottelutaitojesi vahvistamista erilaisissa vuorovaikutustilanteissa?

Johtaminen ilman esimiesvaltaa -valmennus on suunniteltu yrityksissä ja organisaatioissa työskenteleville asiantuntijoille, jotka toimivat yhteistyössä ryhmien ja tiimien kanssa tai työskentelevät projekteissa, ja jotka haluavat kehittää omia vuorovaikutustaitojaan toimia työyhteisössä myönteisesti ja määrätietoisesti ilman varsinaista esimiesvaltaa.

Valmennuksen sisältö

Katso, mitä tähän valmennukseen osallistuneet ovat kommentoineet:

Jaa linkki

Johtaminen ilman esimiesvaltaa -otsikkokuva
Kesto
3 kk (sis. 1 valmennuspäivä)
Seuraavat valmennuspäivien aloitukset
Kieli
suomi
995 € + ALV

Hinta sisältää valmennuspäivien lisäksi 3 kk rajattoman, henkilökohtaisen käyttöoikeuden Mercuri Online -verkkokirjastoon. Ilmoittautumisen yhteydessä veloitetaan verkkokirjasto- ja varausmaksuna 500 euroa / hlö. Osallistuja saa verkkokirjaston käyttöönsä, kun valmennuksen varausmaksu euroa on maksettu. Valmennuksen loppulasku(t) erääntyy ennen kunkin valmennusjakson alkua, maksuehto 14 päivää netto, hintoihin lisätään arvonlisävero (ALV rek.).

Majoitus- ja ruokailukustannukset ja mahdolliset oheisohjelmat (esim. kuntotesti) eivät sisälly Mercurin valmennusten hintoihin, ellei valmennuksen tiedoissa ole toisin mainittu. Valmennuspäivät toteutetaan vahvistetun aikataulun (www.mercurikoulutus.fi) mukaisesti hotellissa / kokouskeskuksessa, ja osallistuja/yritys maksaa valmennuspäiviin kuuluvat kahvi- ja lounastarjoilut sekä kokoustilat ja oheispalvelut ja mahdollisen majoituksen suoraan palveluiden tarjoajalle.

Katso tästä ilmoittautumis-
ja peruutusehdot

Pyydä räätälöity tarjous /
ota yhteyttä

Miten johdat ja vaikutat ilman varsinaista esimiesasemaa, esimerkiksi työskennellessäsi erilaisissa projekteissa, tiimeissä/ryhmissä tai eri organisaatioiden välillä. Tarvitsetko rohkeutta haasteiden ja vastuun ottamiseen?
Valmentajamme Tina Hattunen kertoo tarkemmin Mercurin valmennuksesta Johtaminen ilman esimiesvaltaa, sen sisällöstä ja työskentelystä valmennuksella.

Seuraavat ajankohdat

Johtaminen ilman esimiesvaltaa -valmennuksen sisältö

Johtaminen ilman esimiesvaltaa -valmennuksen harjoituksilla vahvistat itseluottamustasi ja saat rohkeutta haasteiden ja vastuun ottamiseen. Saat erilaisia käytännön työkaluja, joilla kehität omia vuorovaikutustaitojasi toimia työyhteisössä myönteisesti ja määrätietoisesti ilman varsinaista esimiesvaltaa, ja toimit entistä tuloksellisemmin projekteissa ja projektien johtajana. Valmennuspäivä sisältää vetäjän alustuksia, keskustelua, ryhmätöitä ja henkilökohtaisia tehtäviä - lisäksi käytössäsi on Mercuri Online -verkkokirjaston koko sisältö 3 kk ajan.

Projektissa työskenteleminen tai projektin johtaminen

• tehokas projektityöskentely

Myönteinen jämäkkyys työyhteisössä

• myönteisen jämäkkyyden lisääminen

Varmuus neuvottelutilanteissa

• vastaväitteiden käsittely myönteisen jämäkästi
  • aktiivinen kuuntelu ongelmatilanteissa

Erilaiset päätöksentekotyylit

• oman päätöksentekotyylin tunnistaminen – oma ja muiden arvio
  • vahvuudet ja kehityskohteet

Omat päätökseni

Valmennuspäivien jälkeen jatkat "johtajana ilman esimiesvaltaa" kehittymistäsi tekemällä syventäviä tehtäviä verkossa (saat tarkemmat ohjeet vinkit valmentajaltamme).

Recommended Online materials

englanninkieliset englanninkieliset