Johtaminen ilman muodollista valtaa (Online & Coaching)

Yhä useammin meidän omien tavoitteidemme saavuttaminen on kiinni siitä, kuinka saamme muut henkilöt omassa tai kumppaneiden organisaatiossa työskentelemään tavoitteidemme eteen. Erilaisten matriisi-, tiimi- ja projektiorganisaatioiden, funktiorajat ylittävien yhteistyöhankkeiden, yms. myötä, meidän täytyy vaikuttaa näihin henkilöihin ilman suoraa esimiesvaltaa.

Valmennuksen sisältö


Jaa linkki

Johtaminen ilman muodollista valtaa -otsikkokuva
Kesto
6 kk (sis. 2 sparrauskeskustelua), aloitus osallistujan aikataulun mukaan
Seuraavat valmennuspäivien aloitukset
Kieli
suomi + englanti
Hinta
790 € + ALV

Hinta sisältää kaksi (2) tunnin sparrauskeskustelua Mercurin asiantuntijan kanssa, valitut verkko-opiskeluaineistot ja 6 kk rajattoman, henkilökohtaisen käyttöoikeuden Mercuri Online -verkkokirjastoon. Osallistuja saa verkkokirjaston käyttöönsä noin viikon sisällä tilausvahvistuksesta, ja kun valmennus on maksettu. Maksuehto 14 päivää netto, hintoihin lisätään arvonlisävero (ALV rek.).

Katso tästä ilmoittautumis-
ja peruutusehdot

Pyydä räätälöity tarjous /
ota yhteyttä

Tulosta

Seuraavat ajankohdat

Johtaminen ilman muodollista valtaa -valmennuksen sisältö

Mercuri Online & Coaching -valmennukset ovat henkilökohtaisia oppimispolkuja – ajan, paikan ja tekemisen päätät sinä itse. Mercurin asiantuntija sparraa ja johdattelee käsiteltäviin asioihin kahdessa verkkotapaamisessa, muutoin opiskelet oman aikataulusi mukaan Mercurin verkko-oppimisympäristössä.

Lisäksi valmennukseen sisältyy kuuden (6) kuukauden ajan rajaton käyttöoikeus Mercuri Online -verkkokirjastoon. Ota yhteyttä / pyydä tarjous, rakennamme sinulle parhaiten sopivan ohjelman ja sovitaan ajankohta aloitustapaamiselle!

Löydä konkreettisia keinoja vaikuttaa erilaisissa tilanteissa ilman muodollista esimiesvaltaa. Ohjelma auttaa sinua tunnistamaan näissä tilanteissa tarvittavan johtamisen erityispiirteet ja tehostamaan ihmisten kykyä työskennellä yhteistyössä saman tavoitteen eteen.

Johtaminen ilman muodollista valtaa -ohjelma on suunniteltu henkilöille, jotka haluavat kehittää johtamistaitojaan tilanteissa, joissa he toimivat ilman esimiesasemaa. Tyypillisiä tilanteita ovat erilaiset virtuaalitiimit ja projektiryhmät, joissa henkilön mahdollisuudet saavuttaa omat tavoitteensa ovat suoraan riippuvaisia muiden tiimin tai ryhmän jäsenten toiminnasta.

Recommended Online materials

in English in English
  1. What is transverse management?
  2. Developing Cooperative Behaviour
  3. Asserting your leadership in a non-hierarchical relationship
  4. Getting to know the different levels of communication
  5. Networking

 

Tutustu Mercuri Online verkkokirjastoon

Valmennus sisältää 6 kk Mercuri Online -verkkokirjaston rajattoman käytön

Lue lisää