Kannattavuuden parantaminen (112)

Tunnetko taloudelliset tunnusluvut ja sen, mitkä seikat niihin vaikuttavat ja miten? Osaatko arvioida yritysjohdon päätösten ja myyntijohdollisten toimenpiteiden taloudellisia vaikutuksia yrityksen tai organisaation kannattavuuteen? Ja ennen kaikkea, millä menetelmillä ja keinoilla kannattavuutta voi parantaa? Kannattavuuden parantaminen -valmennus on suunniteltu kaikille myyntiorganisaatioiden johtajille ja esimiehille. 

Valmennuksen sisältö

Katso, mitä tähän valmennukseen osallistuneet ovat kommentoineet:

 

Jaa linkki

Kannattavuuden parantaminen -otsikkokuva
Kesto
6 kk (sis. 2 valmennuspäivää)
Seuraavat valmennuspäivien aloitukset
  • 30.05.2017
Kieli
suomi
Hinta
2190 € + ALV

Hinta sisältää valmennuspäivien lisäksi 6 kk rajattoman, henkilökohtaisen käyttöoikeuden Mercuri Online -verkkokirjastoon. Ilmoittautumisen yhteydessä veloitetaan verkkokirjasto- ja varausmaksuna 500 euroa / hlö. Osallistuja saa verkkokirjaston käyttöönsä, kun valmennuksen varausmaksu on maksettu. Valmennuksen loppulasku(t) erääntyy ennen kunkin valmennusjakson alkua, maksuehto 14 päivää netto, hintoihin lisätään arvonlisävero (ALV rek.).

Majoitus- ja ruokailukustannukset ja mahdolliset oheisohjelmat (esim. kuntotesti) eivät sisälly Mercurin valmennusten hintoihin, ellei valmennuksen tiedoissa ole toisin mainittu. Valmennuspäivät toteutetaan vahvistetun aikataulun (www.mercurikoulutus.fi) mukaisesti hotellissa / kokouskeskuksessa, ja osallistuja/yritys maksaa valmennuspäiviin kuuluvat kahvi- ja lounastarjoilut sekä kokoustilat ja oheispalvelut ja mahdollisen majoituksen suoraan palveluiden tarjoajalle.

Katso tästä ilmoittautumis-
ja peruutusehdot

Pyydä räätälöity tarjous /
ota yhteyttä

Tulosta

Luvut ovat mittareita, joilla yritysjohto arvioi päätösten tehokkuutta. Tunnetko itse talouden tunnusluvut ja sen, mitkä seikat niihin vaikuttavat ja miten? Mercurin valmentaja Marko Majamäki kertoo valmennuksesta, jossa osallistujat harjoittelevat simulaatiomallin avulla tekemään yritysjohdon päätöksiä taloudellisten arvioiden ja laskelmien perusteella.

Seuraavat ajankohdat

Kannattavuuden parantaminen (112)

Alkaa
ti 30.5.2017 klo 09:00
Päättyy
ke 31.5.2017 klo 17:00
Paikka
Hotelli Cumulus Resort Airport Congress Center, Vantaa

Ilmoittaudu

Kannattavuuden parantaminen -valmennuksen sisältö

Kannattavuuden parantaminen -valmennuspäivillä harjoitellaan tekemään yritysjohdon päätöksiä business-simulaation taloudellisten arvioiden ja laskelmien avulla, samalla jokainen osallistuja laatii toimenpidesuunnitelman oman vastuualueen kannattavuuden parantamiseksi. Valmennuspäivien lisäksi käytössäsi on Mercuri Online -verkkokirjasto 6 kk ajan, ja voit hyödyntää sen koko sisältöä oman osaamisesi syventämiseksi.

Yritys taloudellisena yksikkönä

  • tuotanto- ja talousprosessi
  • keskeiset sidosryhmät ja niiden odotukset

Tuloksen ja kannattavuuden muodostuminen

  • tuotot, kulut ja pääomien sitoutuminen
  • tuloksen ja kannattavuuden mittaaminen

Päätöksenteko taloudellisten tunnuslukujen avulla

  • tuloslaskelman ja taseen tulkitseminen
  • taloudellisten päätösten vaikutukset

Yrityksen tulokseen vaikuttaminen

  • yrityksen eri osastojen vaikutus kokonaistulokseen
  • vaihtoehtoisten toimenpiteiden vaikutus kannattavuuteen
  • pääoman tuottolaskelmat

Kommunikointi organisaation ja eri sidosryhmien kanssa

Tutustu Mercuri Online verkkokirjastoon

Valmennus sisältää 6 kk Mercuri Online -verkkokirjaston rajattoman käytön

Lue lisää