Mercurin Timantti - Verkostoitumisen ja yhteistyön ammattilainen (662)

Sihteeri ja assistentti on itsensä ja työympäristönsä aktiivinen kehittäjä. Mercurin Timantti-valmennusohjelman tavoitteena on vahvistaa osallistujan kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että yhteistyössä toimeksiantajiensa kanssa. Lisäksi valmennusohjelma antaa rohkeutta ja oivalluksia siitä, miten kehittää niin omaa kuin työympäristönsäkin osaamista vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksiin.

Tämä Verkostoitumisen ja yhteistyön ammattilainen -valmennuspäivä on "jatkopäivä" Timantin käyneille: tavoitteena on kehittää edelleen yhteistyötä erilaisten yhteistyötahojen kanssa sekä osallistujan omia vuorovaikutustaitoja. 

Valmennuksen sisältö

Katso, mitä tähän valmennukseen osallistuneet ovat kommentoineet:

 

Jaa linkki

Mercurin Timantti - Verkostoitumisen ja yhteistyön ammattilainen -otsikkokuva
Kesto
3 kk (sis. 1 valmennuspäivä)
Seuraavat valmennuspäivien aloitukset
  • 14.12.2016
Kieli
suomi
Hinta
800 € + ALV

Hinta sisältää valmennuspäivien lisäksi 3 kk rajattoman, henkilökohtaisen käyttöoikeuden Mercuri Online -verkkokirjastoon. Ilmoittautumisen yhteydessä veloitetaan verkkokirjasto- ja varausmaksuna 500 euroa / hlö. Osallistuja saa verkkokirjaston käyttöönsä, kun valmennuksen varausmaksu on maksettu. Valmennuksen loppulasku(t) erääntyy ennen kunkin valmennusjakson alkua, maksuehto 14 päivää netto, hintoihin lisätään arvonlisävero (ALV rek.).

Majoitus- ja ruokailukustannukset ja mahdolliset oheisohjelmat (esim. kuntotesti) eivät sisälly Mercurin valmennusten hintoihin, ellei valmennuksen tiedoissa ole toisin mainittu. Valmennuspäivät toteutetaan vahvistetun aikataulun (www.mercurikoulutus.fi) mukaisesti hotellissa / kokouskeskuksessa, ja osallistuja/yritys maksaa valmennuspäiviin kuuluvat kahvi- ja lounastarjoilut sekä kokoustilat ja oheispalvelut ja mahdollisen majoituksen suoraan palveluiden tarjoajalle.

Katso tästä ilmoittautumis-
ja peruutusehdot

Pyydä räätälöity tarjous /
ota yhteyttä

Tulosta

Seuraavat ajankohdat

Mercurin Timantti - Verkostoitumisen ja yhteistyön ammattilainen (662)

Alkaa
ke 14.12.2016 klo 09:00
Päättyy
ke 14.12.2016 klo 18:00
Paikka
Esport Center, Espoo

Ilmoittaudu

Mercurin Timantti - Verkostoitumisen ja yhteistyön ammattilainen -valmennuksen sisältö

Verkostoitumisen ja yhteistyön ammattilainen -valmennuspäivä on suunnattu kokeneille sihteereille ja assistenteille, jotka ovat käyneet Mercurin Timantti-valmennusohjelman ja haluavat aktiivisesti kehittää omaa osaamistaan, työtään ja työyhteisöään.

Työskentely pohjautuu Mercurin näkemykseen siitä, miten sihteeri- ja assistenttityötä pitäisi edelleen kehittää ja mitä osaamista tarvitaan tulevaisuudessa. Valmennuspäivän työskentelymuotoina ovat alustukset, keskustelut, henkilökohtaiset tehtävät ja ryhmätyöt - lisäksi käytössäsi on koko Mercuri Online -verkkokirjaston sisältö.

  • Työparityön tavoitteet
  • Työparityön kehittäminen ja seuranta
  • Verkostoitumisen merkitys

 

Tutustu Mercuri Online verkkokirjastoon

Valmennus sisältää 3 kk Mercuri Online -verkkokirjaston rajattoman käytön

Lue lisää