Myyntiedustajan vaikuttava myyntipuhe (420/2)

Myyntiedustaja, onhan myyntikäyntisi tavoite kirkkaana mielessäsi, kun tapaat asiakkaan, kauppiaan tai vaikkapa osastovastaavan? Entä osaatko esittää asiasi vakuuttavasti, ja saat asiakkaan tekemään myönteisiä päätöksiä? Edustajakäynnin tavoitteena on saada aikaa muutoksia valikoimassa, hinnoittelussa, esille asettelussa jne. Koska myyntikäynneille on usein vain vähän aikaa, on myyntiedustajan pystyttävä perustelemaan tavoite ja saada asiakas hyväksymään asia lyhyessä ajassa. Riippumatta siitä, millainen myyntitilanne tai asiakas on kyseessä.

Tässä Myyntiedustajan vaikuttava myyntipuhe -valmennuksessamme keskitymme käytännönläheisesti ja harjoitusten avulla vaikuttavien ja vakuuttavien myyntipuheiden toteuttamiseen.

Valmennuksen sisältö


Jaa linkki

Myyntiedustajan vaikuttava myyntipuhe -otsikkokuva
Kesto
1 valmennuspäivä + Mercuri Online -verkkokirjaston käyttö 3 kk
Seuraavat valmennuspäivien aloitukset
  • 24.11.2017
  • 04.10.2019
Kieli
suomi
Hinta
995 € + ALV.

Hinta sisältää valmennuspäivien lisäksi 3 kk rajattoman, henkilökohtaisen käyttöoikeuden Mercuri Online -verkkokirjastoon. Ilmoittautumisen yhteydessä veloitetaan verkkokirjasto- ja varausmaksuna 500 euroa / hlö. Osallistuja saa verkkokirjaston käyttöönsä, kun valmennuksen varausmaksu on maksettu. Valmennuksen loppulasku(t) erääntyy ennen kunkin valmennusjakson alkua, maksuehto 14 päivää netto, hintoihin lisätään arvonlisävero (ALV rek.).

Majoitus- ja ruokailukustannukset ja mahdolliset oheisohjelmat (esim. kuntotesti) eivät sisälly Mercurin valmennusten hintoihin, ellei valmennuksen tiedoissa ole toisin mainittu. Valmennuspäivät toteutetaan vahvistetun aikataulun (www.mercurikoulutus.fi) mukaisesti hotellissa / kokouskeskuksessa, ja osallistuja/yritys maksaa valmennuspäiviin kuuluvat kahvi- ja lounastarjoilut sekä kokoustilat ja oheispalvelut ja mahdollisen majoituksen suoraan palveluiden tarjoajalle.

Katso tästä ilmoittautumis-
ja peruutusehdot

Pyydä räätälöity tarjous /
ota yhteyttä

Tulosta

Miksi myyntipuheella on iso merkitys usein lyhyellä myyntiedustajakäynnillä?

Petri Ylenius kertoo, miksi kannattaa osallistua Myyntiedustajan vaikuttava myyntipuhe -valmennukseen.

Seuraavat ajankohdat

Myyntiedustajan vaikuttava myyntipuhe (420/2)

Alkaa
pe 24.11.2017 klo 09:00
Päättyy
pe 24.11.2017 klo 17:00
Paikka
Clarion Hotel Helsinki Airport, Vantaa
Valmentaja
Petteri Immonen
Kuvaus

"Oma taustani on päivittäistavarakaupan parista, ja nyt 20 Mercuri-vuoden aikana olen toteuttanut useita kymmeniä erilaisia PT- ja VK-valmennusohjelmia. Jälleenmyyntiketjujen ja kauppiaiden kautta tapahtuvan myynnin ja sen johtamisen kehittäminen on vahva osaamisalueeni." 

Tutustu ja ota yhteyttä Ammattimainen myyntiedustajakäynti - valmennuksen toteuttajaan: Petteri Immonen


Ilmoittaudu

Myyntiedustajan vaikuttava myyntipuhe (420/2)

Alkaa
pe 4.10.2019 klo 09:00
Päättyy
pe 4.10.2019 klo 17:00
Paikka
Paikka vahvistuu lähempänä ajankohtaa
Valmentaja
Petteri Immonen

Ilmoittaudu

Myyntiedustajan vaikuttava myyntipuhe -valmennuksen sisältö

Ole valmis kohtaamaan tämän vuosituhannen asiakas!

Myyntiedustaja, osaatko esittää asiasi vakuuttavasti ja saat asiakkaan tekemään myönteisiä päätöksiä? Myyntiedustajan vaikuttava myyntipuhe -valmennus on suunniteltu edustajille, joiden asiakkaana on kuluttajille päivittäistavaraa tai kulutustavaraa myyvät myymälät. Valmennuksen tavoitteena on antaa edustajalle taitoja tunnistaa erilaiset myyntitilanteet ja valita niihin sopiva myyntitapa, sekä tehokas työkalu vaikuttavan ja vakuuttavan myyntipuheen rakentamiseen.

Tämä valmennus on osa Ammattimaisen myyntiedustajan kehityspolkua*. Tämän räätälöidyn toimialakohtaisen ohjelman suunnittelija on Petri Ylenius. Hän on työssään erityisesti keskittynyt mm. elintarviketeollisuuden ja tavarantoimittajien myyntituloksen parantamiseen. Petri Ylenius on aiemmin työskennellyt yli 20 vuotta elintarvikealalla myynnin ja myynnin johtamisen eri tehtävissä. Ylenius tapaa säännöllisesti alan päättäjiä ja vaikuttajia, ja näissä tapaamisissa esille tulleista keskeisistä kehityskohteista on rakennettu tämä käytännönläheinen valmennuskokonaisuus. 

Näitä asioita käsittelemme:

Erilaisten myyntitilanteiden tunnistaminen ja hallinta

  • Miten huomioit asiakkaiden erilaiset odotukset ja asenteet myyntityössä? Miten tunnistat erilaiset myyntitilanteet ja niihin sopivat myyntityylit?

Näkemyksellinen myynti

  • Mitä tarkoittaa näkemyksellinen myyntityyli? Mitä on näkemyksellinen myynti myyntiedustajan työssä? Millainen on oma myyntityylisi (analyysi)? Miten kehität omaa myyntityyliäsi?

Vaikuttavan ja vakuuttavan myyntipuheen rakentaminen

  • Millainen on näkemyksellisen myyntipuheen rakenne? Miten rakennat oman vaikuttavan ja vakuuttavan myyntipuheen (oma case)? Harjoittelet omaa myyntipuhettasi ja saat siitä palautteen ja ideoita oman myyntipuheesi kehittämiseksi.

*Ammattimaisen myyntiedustajan kehityspolku koostuu kolmesta eri valmennusosiosta Ammattimainen myyntiedustajakäynti, Myyntiedustajan vaikuttava myyntipuhe ja Suunnitelmallinen edustajatyöskentely - joista jokaisen osan voi suorittaa myös erikseen. Lisäksi kehityspolkuun on mahdollista yhdistää henkilökohtainen coaching-päivä myyntikentällä, jolloin myyntiedustaja saa valmentavan palautteen toiminnastaan neljällä asiakaskäynnillä. Tervetuloa mukaan kehittämään ja kehittymään yhdessä alan kollegoiden kanssa!

Tutustu Mercuri Online verkkokirjastoon

Valmennus sisältää 3 kk Mercuri Online -verkkokirjaston rajattoman käytön

Lue lisää