Myyntiorganisaation tehokkuuden nostaminen (113)

Oletko tulosvastuussa myynnistä, ja tehtävänäsi on myyntityön suunnittelu ja kehittäminen?Myyntiorganisaation tehokkuuden parantaminen -ohjelma on juuri sinulle.

Valmennuspäivien tavoitteena on antaa keinoja ja rakenne, joilla analysoida myyntiorganisaation tehokkuutta ja arvioida eri toimenpiteiden vaikuttavuutta. Analysoit oman vastuualueesi toimintaa, jotta voit priorisoida ne toimenpiteet, joilla saat nopeimmin myyntituloksia.

Valmennuksen sisältö


Jaa linkki

Myyntiorganisaation tehokkuuden nostaminen -otsikkokuva
Kesto
6 kk (sis. 0,5 + 2 + 0,5 valmennuspäivää & oman työn analysointia yms.)
Seuraavat valmennuspäivien aloitukset
Hinta
Pyydä tarjous räätälöidystä ohjelmasta!

Hinta sisältää valmennuspäivien lisäksi 6 kk rajattoman, henkilökohtaisen käyttöoikeuden Mercuri Online -verkkokirjastoon. Ilmoittautumisen yhteydessä veloitetaan verkkokirjasto- ja varausmaksuna 500 euroa / hlö. Osallistuja saa verkkokirjaston käyttöönsä, kun valmennuksen varausmaksu on maksettu. Valmennuksen loppulasku(t) erääntyy ennen kunkin valmennusjakson alkua, maksuehto 14 päivää netto, hintoihin lisätään arvonlisävero (ALV rek.).

Majoitus- ja ruokailukustannukset ja mahdolliset oheisohjelmat (esim. kuntotesti) eivät sisälly Mercurin valmennusten hintoihin, ellei valmennuksen tiedoissa ole toisin mainittu. Valmennuspäivät toteutetaan vahvistetun aikataulun (www.mercurikoulutus.fi) mukaisesti hotellissa / kokouskeskuksessa, ja osallistuja/yritys maksaa valmennuspäiviin kuuluvat kahvi- ja lounastarjoilut sekä kokoustilat ja oheispalvelut ja mahdollisen majoituksen suoraan palveluiden tarjoajalle.

Katso tästä ilmoittautumis-
ja peruutusehdot

Pyydä räätälöity tarjous /
ota yhteyttä

Tulosta

Seuraavat ajankohdat

Myyntiorganisaation tehokkuuden nostaminen -valmennuksen sisältö

Työskentelymme ohjelmassa perustuu tehokkuuden analysointiin oman organisaatiosi oikeita lukuja hyödyntäen. Lukujen ja niiden analysoinnin pohjalta määrittelet tarvittavat kehittämistavoitteet ja -toimenpiteet. 

Ohjelman aikana toteutettavat toimenpiteet ajoittuvat noin kahden kuukauden jaksolle. Ohjelmaan käyttämäsi aika sisältää sataprosenttisesti niitä toimenpiteitä, joita sinun työhösi myyntitoiminnon johtajana ja kehittäjänä muutenkin kuuluu. Lisäksi käytössäsi on Mercuri Online -verkkokirjaston koko business-sisältö 6 kk ajan. 

  • Myynnin toimintaympäristön muutosten vaikutus tehokkuuteen
  • Mistä myyntiorganisaation tehokkuus muodostuu
  • Asiakaskannan rakenne
  • Myyntiorganisaation työpanos ja sen kehittämistarve eri tilanteissa
  • Prosessien tehokkuus

Tutustu tarkemmin Myyntiorganisaation tehokkuuden parantaminen -ohjelmaan >>

Tutustu Mercuri Online verkkokirjastoon

Valmennus sisältää 6 kk Mercuri Online -verkkokirjaston rajattoman käytön

Lue lisää