Paras esiin minusta yhteistyötilanteissa (912)

Miksi ihmiset käyttäytyvät ja suhtautuvat asioihin eri tavalla? Sama koskee tietenkin myös itseäsi, eli miten muut kokevat ja näkevät sinun toimintasi yhteistyössä. Kaipaatko keinoja ja rohkeutta lisätä tuloksellista yhteistyötä erilaisten yhteistyötahojen kanssa ja tunnistaa oma käyttäytymistyylisi haastavissa vuorovaikutustilanteissa? Paras esiin minusta -valmennuksessa hyödynnämme PEILI™-käyttäytymisprofiilia ja sen analyysia. Valmennus on suunniteltu kaikille yrityksissä ja organisaatioissa työskenteleville, jotka toimivat yhteistyössä ryhmien ja tiimien kanssa tai työskentelevät projekteissa. Tuo paras esiin itsestäsi yhteistyötilanteissa!

Valmennuksen sisältö

Katso, mitä tähän valmennukseen osallistuneet ovat kommentoineet:

Jaa linkki

Paras esiin minusta yhteistyötilanteissa -otsikkokuva
Kesto
6 kk (sis. 2 valmennuspäivää)
Seuraavat valmennuspäivien aloitukset
  • 16.11.2016
  • 31.05.2017
  • 14.11.2017
  • 23.05.2018
  • 27.11.2018
Kieli
suomi
1990 € + ALV

Hinta sisältää valmennuspäivien lisäksi 6 kk rajattoman, henkilökohtaisen käyttöoikeuden Mercuri Online -verkkokirjastoon. Ilmoittautumisen yhteydessä veloitetaan verkkokirjasto- ja varausmaksuna 500 euroa / hlö. Osallistuja saa verkkokirjaston käyttöönsä, kun valmennuksen varausmaksu on maksettu. Valmennuksen loppulasku(t) erääntyy ennen kunkin valmennusjakson alkua, maksuehto 14 päivää netto, hintoihin lisätään arvonlisävero (ALV rek.).

Majoitus- ja ruokailukustannukset ja mahdolliset oheisohjelmat (esim. kuntotesti) eivät sisälly Mercurin valmennusten hintoihin, ellei valmennuksen tiedoissa ole toisin mainittu. Valmennuspäivät toteutetaan vahvistetun aikataulun (www.mercurikoulutus.fi) mukaisesti hotellissa / kokouskeskuksessa, ja osallistuja/yritys maksaa valmennuspäiviin kuuluvat kahvi- ja lounastarjoilut sekä kokoustilat ja oheispalvelut ja mahdollisen majoituksen suoraan palveluiden tarjoajalle.

Katso tästä ilmoittautumis-
ja peruutusehdot

Pyydä räätälöity tarjous /
ota yhteyttä

Toimitko yhteistyössä ryhmien ja tiimien kanssa tai työskentelet projekteissa? Mietitkö, miksi ja miten ihmiset käyttäytyvät ja suhtautuvat asioihin. Mercurin valmennuksessa Paras esiin minusta yhteistyötilanteissa hyödynnetään PEILI™ -käyttäytymisprofiilia, jotta voit peilata omaan käyttäytymistäsi ja kommunikointiasi ja siten parantaa yhteistyötaitojasi - valmentajamme Tina Hattunen kertoo lisää!

Seuraavat ajankohdat

ke 16.11.2016 klo 09:00
to 17.11.2016 klo 17:00
Hotelli Haikon Kartano, Porvoo
Valmentaja
Tina Hattunen

ke 31.5.2017 klo 09:00
to 1.6.2017 klo 17:00
Hotelli Cumulus Resort Airport Congress Center, Vantaa

ti 14.11.2017 klo 09:00
ke 15.11.2017 klo 17:00
Original Sokos Hotel Vantaa

ke 23.5.2018 klo 09:00
to 24.5.2018 klo 17:00
Hotel Haaga Central Park

ti 27.11.2018 klo 09:00
ke 28.11.2018 klo 17:00
Paikka vahvistuu lähempänä ajankohtaa

Paras esiin minusta yhteistyötilanteissa -valmennuksen sisältö

Paras esiin minusta yhteistyötilanteissa -valmennus antaa sinulle keinoja ja rohkeutta lisätä tuloksellista yhteistyötä erilaisten yhteistyötahojen kanssa ja tunnistaa oma käyttäytymistyyli haastavissa vuorovaikutustilanteissa PEILI-työkalun avulla. Saat mahdollisuuden arvioida ja peilata omaan käyttäytymistäsi ja kommunikointiasi, ja siten parantaa yhteistyötaitojasi erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

Ennen valmennusta teet PEILI™ -itsearvion ja arviointiin vastaa lisäksi viisi itse valitsemaasi henkilöä. Saat PEILI™ -käyttäytymisprofiilisi valmennuksessa. Valmennuspäivät sisältävät valmentajan alustuksia, keskustelua, ryhmätöitä ja henkilökohtaisia tehtäviä, ja lisäksi käytössäsi on Mercuri Online -verkkokirjasto 6 kk ajan.

PEILI™-käyttäytymisprofiili

Ihmisten luontainen erilaisuus on kaikille tuttu, jokapäiväinen asia. Erilaisuus tulee esiin käyttäytymisessä, mm. erilaisissa tavoissa toimia, reagoida ja ajatella. Ryhmässä ihmisten erilaisuus parantaa ongelmanratkaisua ja päätöksentekoa sekä lisää luovuutta ja ryhmän sisäistä oppimista.

Erilaisuus voi tuoda mukanaan myös haasteita ja jännitteitä, kun asioita tarkastellaan eri näkökulmista. Jotta ihmisten erilaisuus voidaan aidosti hyödyntää voimavarana ja menestystekijänä, on erilaisuus ensin tunnistettava, ymmärrettävä ja hyväksyttävä ja sitten otettava käyttöön. Tässä prosessissa merkittävänä apuna toimii PEILI™ käyttäytymisprofiili.

Miten toimin ryhmän ja/tai tiimin jäsenenä?

• omat vahvuuteni ja kehityskohteet

Hyvän yhteistyön lähtökohdat

• hyvän yhteistyön vaiheet
  • omat vahvuudet ja kehityskohteet