Suunnitelmallinen edustajatyöskentely (420/4)

Hyvän myyntituloksen takana on useimmiten systemaattinen ja suunnitelmallinen työskentely. Myyntiaktiviteettien määrä on laskenut selkeästi 2000-luvulla, ja edustajien on entistä vaikeampi saada sovittua tapaamisia kauppaan. Siksi myyntiedustajan on hallittava myynnin perinteiset taidot ja modernit työkalut, jotta myyntipanos ja aktiviteetit ovat riittävän korkealla tasolla.

Myyntiedustaja, haluatko kehittää omaa tekemistäsi ja parantaa myyntitulostasi? Mitä enemmän käyntejä, sitä parempi tulos – edellyttäen toki, että hallitset myös ammattimaisen myyntikäynnin, ja että käynnit perustuvat tehtyyn käyntisuunnitelmaan ja tavoiteltuun käyntipeittoon sovituissa asiakkaissa.

Valmennuksen sisältö


Jaa linkki

Suunnitelmallinen edustajatyöskentely -otsikkokuva
Kesto
1 valmennuspäivä + Mercuri Online -verkkokirjaston käyttö 3 kk
Seuraavat valmennuspäivien aloitukset
  • 12.01.2018
  • 16.11.2018
  • 22.11.2019
Kieli
suomi
Hinta
995 € + ALV

Hinta sisältää valmennuspäivien lisäksi 3 kk rajattoman, henkilökohtaisen käyttöoikeuden Mercuri Online -verkkokirjastoon. Ilmoittautumisen yhteydessä veloitetaan verkkokirjasto- ja varausmaksuna 500 euroa / hlö. Osallistuja saa verkkokirjaston käyttöönsä, kun valmennuksen varausmaksu on maksettu. Valmennuksen loppulasku(t) erääntyy ennen kunkin valmennusjakson alkua, maksuehto 14 päivää netto, hintoihin lisätään arvonlisävero (ALV rek.).

Majoitus- ja ruokailukustannukset ja mahdolliset oheisohjelmat (esim. kuntotesti) eivät sisälly Mercurin valmennusten hintoihin, ellei valmennuksen tiedoissa ole toisin mainittu. Valmennuspäivät toteutetaan vahvistetun aikataulun (www.mercurikoulutus.fi) mukaisesti hotellissa / kokouskeskuksessa, ja osallistuja/yritys maksaa valmennuspäiviin kuuluvat kahvi- ja lounastarjoilut sekä kokoustilat ja oheispalvelut ja mahdollisen majoituksen suoraan palveluiden tarjoajalle.

Katso tästä ilmoittautumis-
ja peruutusehdot

Pyydä räätälöity tarjous /
ota yhteyttä

Tulosta

Mitä systemaattisuus ja suunnitelmallisuus tarkoittaa myyntiedustajan työssä?

Petri Ylenius kertoo, mihin myyntiedustajan työn tuloksellisuus perustuu, kuinka tehostaa omaa toimintaa.

Seuraavat ajankohdat

Suunnitelmallinen edustajatyöskentely (420/4)

Alkaa
pe 12.1.2018 klo 09:00
Päättyy
pe 12.1.2018 klo 17:00
Paikka
Hotelli Majvik, Kirkkonummi
Valmentaja
Petteri Immonen
Kuvaus

"Oma taustani on päivittäistavarakaupan parista, ja nyt 20 Mercuri-vuoden aikana olen toteuttanut useita kymmeniä erilaisia PT- ja VK-valmennusohjelmia. Jälleenmyyntiketjujen ja kauppiaiden kautta tapahtuvan myynnin ja sen johtamisen kehittäminen on vahva osaamisalueeni." 

Tutustu ja ota yhteyttä Ammattimainen myyntiedustajakäynti - valmennuksen toteuttajaan: Petteri Immonen


Ilmoittaudu

Suunnitelmallinen edustajatyöskentely (420/4)

Alkaa
pe 16.11.2018 klo 09:00
Päättyy
pe 16.11.2018 klo 17:00
Paikka
Scandic Helsinki Aviacongress, Vantaa
Valmentaja
Petteri Immonen

Ilmoittaudu

Suunnitelmallinen edustajatyöskentely (420/4)

Alkaa
pe 22.11.2019 klo 09:00
Päättyy
pe 22.11.2019 klo 17:00
Paikka
Paikka vahvistuu lähempänä ajankohtaa
Valmentaja
Petteri Immonen

Ilmoittaudu

Suunnitelmallinen edustajatyöskentely -valmennuksen sisältö

Ole valmis kohtaamaan tämän vuosituhannen asiakas!

Suunnitelmallinen edustajatyöskentely -valmennus on suunniteltu edustajille, joiden asiakkaana on kuluttajille päivittäistavaraa tai kulutustavaraa myyvät myymälät. Valmennuksen tavoitteena on parantaa edustajan työskentelyn tehokkuutta ja tuloksellisuutta. Valmennuksessa paneudutaan oman tekemisen systemaattisuuden ja suunnitelmallisuuden parantamiseen.

Tämä valmennus on osa Ammattimaisen myyntiedustajan kehityspolkua*. Tämän räätälöidyn toimialakohtaisen ohjelman suunnittelija on Petri Ylenius. Hän on työssään erityisesti keskittynyt mm. elintarviketeollisuuden ja tavarantoimittajien myyntituloksen parantamiseen. Petri Ylenius on aiemmin työskennellyt yli 20 vuotta elintarvikealalla myynnin ja myynnin johtamisen eri tehtävissä. Ylenius tapaa säännöllisesti alan päättäjiä ja vaikuttajia, ja näissä tapaamisissa esille tulleista keskeisistä kehityskohteista on rakennettu tämä käytännönläheinen valmennuskokonaisuus. 

Näitä asioita käsittelemme:

Myyntituloksen parantamismahdollisuudet

  • Mikä on myyntiedustajan henkilökohtaisen myyntipanoksen merkitys yritykselle? Miksi ja mitä tarkoittaa edustajan vastuu omasta työpanoksestaan ja sen tuottamasta tuloksesta?

Oman myyntityön hallinta, arviointi ja kehittäminen

  • Mitkä tekijät vaikuttavat myyntiedustajan tuloksellisuuteen? Miten arvioida omaa myyntipanosta ja tulosta? Kuinka tehostaa omaa ajankäyttöä ja suunnitelmallisuutta? Miten myyntiedustaja voi varmistaa asetetut käyntitavoitteet ja -peitto?

Myyntiaktiviteettien kehittämisen muut työkalut ja digitaaliset välineet

  • Myynnin modernit työkalut myyntiedustajan työssä. Miten hyödyntää puhelinta ja muita työvälineitä ja kanavia myyntityössä? Yhteistyö puhelinmyynnin ja menekinedistäjien kanssa.

*Ammattimaisen myyntiedustajan kehityspolku koostuu kolmesta eri valmennusosiosta Ammattimainen myyntiedustajakäynti, Myyntiedustajan vaikuttava myyntipuhe ja Suunnitelmallinen edustajatyöskentely - joista jokaisen osan voi suorittaa myös erikseen. Lisäksi kehityspolkuun on mahdollista yhdistää henkilökohtainen coaching-päivä myyntikentällä, jolloin myyntiedustaja saa valmentavan palautteen toiminnastaan neljällä asiakaskäynnillä. Tervetuloa mukaan kehittämään ja kehittymään yhdessä alan kollegoiden kanssa!

Tutustu Mercuri Online verkkokirjastoon

Valmennus sisältää 3 kk Mercuri Online -verkkokirjaston rajattoman käytön

Lue lisää