Myynnin ammattilaiset

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor.


Jaa linkki

Myynnin ammattilaiset -otsikkokuva

Myyntityö on tuloksellisen liiketoiminnan aikaansaamista!

Kysy lisää /
ota yhteyttä

Tulosta

Tavoitteena myynnin kasvu?

Mercuri International on maailman suurin myynnin kasvattaja. Näytämme suuntaa ja käytämme parhaaksi todennettuja menetelmiä tässä ydintehtävässämme. Meidän intohimomme on myynti, ja tämän saman intohimon istutamme muutosohjelmillamme ja valmennuksillamme asiakkaidemme päivittäiseen työhön. Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään! Lue tästä lisää räätälöidyistä myynnin kasvuohjelmistamme.

Myynnin johtaminen on tullut viime vuosina entistä monimuotoisemmaksi. Myyntijohdon pöydälle on tullut tarve myyntistrategiseen johtamiseen, jolloin täytyy olla jatkuvasti herkkänä toimintaympäristössä ja asiakkaiden käyttäytymisessä tapahtuville muutoksille. Johdon on kyettävä nopeisiin rytminvaihdoksiin johtamisessa. Myös myyntitoiminnon tekemistä, organisoitumista, myynnin kanavia, suuntausta ja tehokkuutta täytyy kyetä kehittämään jatkuvasti, ja esim. myyjien johtamisen mittaristoon kuuluu paljon muutakin kuin se, montako asiakaskäyntiä myyjä on tehnyt. Modernissa myynnissä asiakkaisiin vaikutetaan ja verkostoidutaan eri kanavissa; rakentamalla kontaktiverkostoa, tuomalla näkemyksiä ja profiloitumalla mm. LinkedInissä, blogikirjoituksin, jakamalla sisältöä ja toki myös ”perinteisesti” soittamalla ja tapaamalla asiakkaita.

"Parhaiten menestyvät myyntiorganisaatiot arvioivat jatkuvasti myyntipanoksen eri osa-alueita"

Mercuri Sales Excellence St Gallen 2012

Luvut ovat mittareita, joilla yritysjohto arvioi päätösten tehokkuutta. Tunnetko itse talouden tunnusluvut ja sen, mitkä seikat niihin vaikuttavat ja miten? Mercurin valmentaja Marko Majamäki kertoo valmennuksesta, jossa osallistujat harjoittelevat simulaatiomallin avulla tekemään yritysjohdon päätöksiä taloudellisten arvioiden ja laskelmien perusteella.

Itsensä johtaminen muutoksessa

Jatkuva työelämän muutos aiheuttaa usein tilanteita, jossa omat tavoitteet ja fokus hämärtyvät. Stressi, motivaatio, kiire… Mikä on oma rooli ja tavoitteet – eli miten johdat itseäsi muutostilanteissa? Itsensä johtaminen on paitsi oman mielen johtamista, myös oman ajankäytön ja tavoitteiden johtamista. Videolla valmentajamme Tina Hattunen kertoo tarkemmin Itsensä johtaminen muutoksessa valmennuksesta.

Myyntistrategiatyöskentely

Yritysten menestys on pitkälti kiinni siitä, kuinka hyvin yritysjohto kykenee uudistamaan yrityksensä myyntitoimintoa. Myyntistrategiatyöskentely on yritysjohdon keskeinen työkalu myyntitoiminnon jatkuvaan kehittämiseen. Selvitimme lokakuussa 2014, missä kunnossa suomalaisten yritysten myyntistrategiatyöskentely on tällä hetkellä. Tähän yhteenvetoon olemme nostaneet keskeisiä havaintoja kyselystä.

Lue lisää

Kaikki kategorian kurssit